Bedste restaurant i Kødbyen - Gastronomiske anbefalinger

Hos Holly elsker vi en god middag, hvor man i selv samme omgang kan få et par gode cocktails samt atmosfære, liv og stemning på ét samlet sted. Kødbyen er et godt sted til dig, der både elsker en fortryllende bid mad, men samtidig også elsker en læskende cocktail og god service.

Vi har samlet et overblik over vores forskellige bud på den bedste restaurant i Kødbyen netop til denne fantastiske blanding af middag og drinks, og så kan du selv vælge, hvor turen går hen, næste gang du skal ud og spise lækkert.

5 stjerner i Berlingske
5/5

   – læs anmeldelsen her

Gorilla

I hjørnet i Kødbyen finder du Restaurant Gorilla, som er den bedste til at sætte den helt rette stemning. De har plads til rigtig mange mennesker, og du er, hver weekend, sikret en festlig stemning med dans, drinks og god stemning. I de lune sommertimer summer det med liv på den store udendørs terrasse på den bedste restaurant placeret i solen.

Nyd et glas naturvin, en lækker special lavet cocktail, en kold øl eller en god alkoholfri drink, både indendørs og udendørs. Vi anbefaler dog, at du bestiller et bord i god tid, da der ofte er fuldt booket lidt tid frem.

Fiskebaren

Er du til en lækker, og muligvis den bedste, fiskerestaurant i Kødbyen, kan du med ro i maven kigge forbi Fiskebaren, som er en af de bedste spisesteder og restaurant i Kødbyen og med den bedste placering midt i Kødbyen, er den nem at komme til hurtigt, uanset hvor du befinder dig i Kødbyen. 

De serverer noget af det bedste fisk og de bedste råvarer i København, og de har øje for æstetikken og detaljen. Hvis du dog spiser på en anden restaurant i Kødbyen, kan du altid komme forbi Fiskebaren både inden og efter din middag til en drink i solen.

Camino

Er du til det spanske, franske køkken, er Camino den bedste restaurant til dig. Deres menukort emmer af atmosfære fra mad langs den velkendte pilgrimsrejse, caminoen. En rute, som løber ned gennem både Spanien og Frankrig. Du kan på denne bedste restaurant få serveret delikat, veltilberedt mad sammen med en god cocktail og et godt glas vin.

Du kan på Camino også drikke drinks og slå dig løs med et par dansetrin i weekenden, da de også elsker en god festlig atmosfære i Kødbyen. Ligesom på Holly, kan du få en mindeværdig aften med stemning ud over det sædvanlige.

Paté Paté

I begyndelsen af Kødbyen finder de den hyggeligste, autentiske og bedste restaurant Paté Paté, som elsker en god service. Med det største og bedste vinkort, kan vi varmt anbefale, at du slår din vej forbi her, hvis du elsker et godt glas vin. 

Det er den bedste restaurant i Kødbyen til selskaber, da de har små afskærmede områder, hvor du kan booke til større grupper og selskaber. Hos Paté Paté er du altid sikret den højeste kvalitet i både råvarer og service. Igen i ægte Holly stemning, kan du også blive hængende til sent og smage på alverdens spændende vine til en festlig stemning.

Forførende og fortryllende stemning hos Holly

Hvis du bevæger dig udenfor Kødbyen på Vesterbro, så kig forbi os på Holly til en aften fyldt med atmosfære og plads til middag og dansetrin på selv samme restaurant. Du finder os på Vesterbrogade 149, og vi står klar til at byde dig velkommen indenfor.

Lad dig fortrylle af vores stemning, indretning, menu og cocktails på vores Instagram og her på siden i mellemtiden. Du kan også læse meget mere om vores 5 stjerner i Berlingske, som netop sætter pris på vores stemning.