Café Vesterbro - Besøg Holly til en uforglemmelig aften

Hos Holly er du garanteret en aften fyldt med lækker mad, drikke og stemningsfyldte café omgivelser midt på Vesterbro. Det er en spændende café og restaurant, hvor du og dit selskab kan mødes og nyde et lækkert måltid, et koldt glas vin eller drikke en varm kop kaffe over en god samtale. 

Du finder Holly beliggende på den populære og travle Vesterbrogade centralt i København.

5 stjerner i Berlingske
5/5

   – læs anmeldelsen her

Alsidig spisebar på Vesterbro

Hos Holly kan du både sidde inde og ude og begge steder opleve en stemningsfyldt atmosfære, hvor du kan slappe af og nyde et afbræk fra den travle hverdag. Udenfor kan du tage plads på den hyggelige terrasse i vores baggård, som i sommerens varme dage er det perfekte sted til et café besøg, hvor du kan nyde et koldt glas rosé i lækre omgivelser. 

Om du vælger at sidde inde eller ude på vores café på Vesterbro, vil du blive mødt af en god stemning, hvor samtalerne går højt og hvor du altid er velkommen uanset anledning.

Stemningsfyldt restaurant med mad og drinks

På menuen finder du et alsidigt sortiment, hvor vores retter i høj grad er præget af sæsonens råvarer og derfor jævnligt bliver udskiftet. Du vil til hver en tid kunne finde retter, som er nøje udvalgt og tilpasset til sæsonen, uden at gå på kompromis med kvaliteten af råvarene. 

Vores retter er hovedsageligt bygget op omkring fisk og grøntsager, da vi har en stor forkærlighed for dette, og mener at denne enkelthed og rene smag i råvarene, er med til at skabe delikate retter, hvor håndværket og smag er i højsædet. Vi gør desuden kun brug af grøntsager, som er dyrket bæredygtigt og som er fri for sprøjtemidler. 

Vores menu består af udvalgte retter til både forret, hovedret og dessert. Ud over a la carte har du mulighed for at vælge dagens fem serveringer, som er sammensat af køkkenet og er derfor varierende fra dag til dag. 

Til ethvert café eller restaurant besøg hører der sig nogle forfriskende drikkevare til. Hos Holly finder du nemlig et stort udvalg af forskellige økologiske vine, hvad angår både hvide, orange og røde, samt champagne og bobler, hvis stemingen er til dette. 

Udover vine finder du også et godt udvalg af cocktails, både som du kender dem, samt i nye og spændende fortolkninger, der i den grad vil gøre din café og restaurant oplevelse endnu bedre.  

Hvis du ønsker at kombinere dit café besøg på Vesterbro med noget varmt, serverer vi også en god kop kaffe eller te. Hvis lysten er til det, er der også mulighed for at få en lille avec eller bitter til kaffen. 

Besøg os på Vesterbro

Hvis du synes at Holly lyder som en café, der er værd at besøge på Vesterbro, så bør du besøge os til en hyggelig aften i godt selskab og ikke mindst god mad og drikke. Besøg eventuelt vores hjemmeside og Instagram, hvor vi løbende lægger billeder op af nye retter og cocktails på menuen. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores café og restaurant på Vesterbro.

Se også vores anbefalinger til restauranter i kødbyen