Carlsberg Byen restaurant - En suveræn sanseoplevelse

På Vesterbrogade blot 1 km fra carlsbergbyen finder du en perle indenfor design, mad og drikkevarer. Det er en ægte ‘insta-venlig’ restaurant og bar, hvor mad og cocktails emmer af stil og gode råvarer. 

5 stjerner i Berlingske
5/5

   – læs anmeldelsen her

Gå på opdagelse i atmosfæren

Med smukke blomsterdekorationer i loftet, lækre møbler og kunst på væggene, er stilen lagt på denne unikke restaurant og bar ved Carlsberg Byen. Der er musik i højtalerne, som er med til at sætte stemningen, og som senere på aftenen byder op til dans. Der er plads til hele pakken hos Holly, og du behøver ikke at gå byen tynd for at finde noget at spise, drikke og danse. Det hele er at finde, i bedste kvalitet, lige her.

Kom med dine veninder, venner, kæreste, date eller forretningspartner, og få en unik oplevelse sammen, der kun kan bringe jer tættere på hinanden. I kan nyde udsynet til det åbne køkken eller slå jer ned i den lange bar. Der er en masse forskellige muligheder i vores store lokaler ved Carlsberg Byen, hvor du kan vælge lige det spot, der passer til lejligheden og humøret.

Udenfor på terrassen er der plads til op til 100 glade gæster, der om sommeren kan slå sig løs i god mad, god atmosfære og gode drikkevarer. Det kan være svært at finde et godt sol spot på en restaurant i Carlsberg Byen i København pga. de høje bygninger, men på Hollys terrasse er du om sommeren garanteret at kunne slikke sol, imens du nyder godt selskab og de lækre fristelser.

Et drikkekort udover det sædvanlige

Hvis du går tørstig fra restaurant og bar Holly ved Carlsberg Byen er det din egen skyld, for vores drikkekort byder på et utal af forskellige drikkevarer i alle afskygninger. Vi går op i god vin og champagne, men laver også cocktails og tilbyder ikke-alkoholiske drikkevarer, såsom friskpresset juice og hyldeblomst eller kaffe og te.

Vi har et sortiment af vin i særklasse, hvad end du har lyst til hvid, rød, sød eller orange. Hvis festen skal sparkes ordentligt i gang, byder vi også på bitter og shots i form af bl.a. Tequila og Fernet.

Ønsker du mere inspiration til hvor du skal spise næste gang turen går til Carlsberg byen? Læs vores anbefalinger her.

Mærk den bedste stemning hos Holly

Nu har du læst om alle de “Holly godkendte” restaurant steder i Carlsberg Byen, så kan det være, at du vil se, hvad vores herlige restaurant og bar kan tilbyde dig og dine venner? Vores bar og restaurant er propfyldt med god stemning og lækre drinks, og vi er placeret lige midt på Vesterbro, på Vesterbrogade 149. 

Vi sørger for kolde og lækre cocktails til din aften samt god stemning hos alle vores dejlige gæster. Du kan både få god middag, og hvis benene trænger til at danse, er dette også en mulighed. Følg med på vores Instagram, se vores menu, cocktails og atmosfære.

Du er altid velkommen i vores bar på Vesterbro, eller du kan udforske siden og eksempelvis læse om, hvorfor Berlingske har givet os 5 stjerner for vores herlige mad og forfriskende stemning!

Vi bliver også nævnt på forskellige medier online her