Frokost på Vesterbro | Besøg os til frokost og aften

Midt på den lange gade, der strækker sig fra centrum af København til de hyggelige, grønne områder på Frederiksberg, har vores restaurant på Vesterbro til huse. Nærmere bestemt finder du vores spisebar, Holly, på Vesterbrogade 149, hvorfra vi ynder at servere alle dagens vigtigste måltider.

Træk stikket fra storbyens larm og nyd en kop velbrygget kaffe i vores hyggelige gårdhave, eller inviter venner, familie og forretningsforbindelser på en veltillavet frokost på Vesterbro. Når mørket falder på, kan du med rette finde dine bedste dansesko frem, for her bliver Holly forvandlet til et stemningsfuldt helle, hvor god mad, festlig stemning og velvalgt vin er i højsædet.

Kom til frokost på Vesterbro

Om du har travet København tynd eller nydt en hyggelig formiddagdag i Zoo, er Holly den oplagte endedestination, når din frokost på Vesterbro skal indtages. Fra vores stemningsfulde restaurant på Vesterbro, hvor frithængende silkeblomster svæver under loftet og glansfulde klinker skinner fra baren, serverer vi nemlig en yderst populær frokost på Vesterbro.

Vores frokost på Vesterbro er sammensat på baggrund af alt det, vi bedst kan lide; grønt, fisk og andre udvalgte livretter. Altid med fokus på de gode og friske råvarer, der er i sæson.

Fælles for både vores aftenmenu og frokost på Vesterbro er de simple, lækre og små serveringer, der inviterer til masser af hyggelige stunder om bordet. Del retterne på tværs af bordet i ægte social dining stil, eller vælg dine favoritter, når sulten melder sin ankomst til frokost på Vesterbro.

Besøg Holly til enhver lejlighed

Holly emmer af god stemning – og dét uanset, om du besøger os til aften eller frokost på Vesterbro. Om dagen er stemningen afslappet, men fortsat det helt ideelle sted, hvis du vil impornere dine forretningsforbindelser med en frokost på Vesterbro. Start med lidt godt til ganen under åben himmel i vores hyggelige baggård eller på de høje stole langs baren, der snor sig igennem hele restauranten.

Herfra kan I bevæge jer ind i vores hyggelige spiseområde, hvor der er plads til den intime frokost på Vesterbro for to personer, men også de større selskaber på et af vores langborde.

Har du fødselsdag eller en anden anledning, der skal fejres med den tætte familie og venner, lægger vi naturligvis også gerne hus til festlighederne. Med andre ord er Holly til enhver lejlighed og enhver tid. Fra den intime frokost på Vesterbro til de store netværksmøder, fødselsdage og festlige sammenkomster med vennerne.

Alle veje fører til Holly

Holly ligger centralt placeret i hjertet af København. Blot 10 minutter på cykel fra Hovedbanegården og fem minutter fra Frederiksberg og Valby. Metroen på Frederiksberg Allé er blot en kort gåtur fra spisebaren, ligesom at flere buslinjer hver dag tager ruten forbi Holly.

Alle veje fører med andre ord til Holly, og det er uanset om du besøger vores hyggelige restaurant på Vesterbro til kaffe, drinks, aftensmad eller frokost på Vesterbro.

Har vi vækket sulten, og trænger du til en lille forsmag på, hvad der foregår under de svævende silkeblomster i diskokuglens skær? Så tag et kig på vores Instagram, hvor vi holder dig opdateret på seneste events, nye retter på menuen og meget mere.  

Åbningstider

Onsdag 15:30 – 23
køkken 17:30 – 21

Torsdag 15.30 – 00
køkken 17.30 – 21

Fredag – lørdag 11.30 – 01:
frokost 12 – 15 og aften 17.30 – 22

Kontakt os

Adresse

Vesterbrogade 149, København V

Følg med

Website af PK Medier