Besøg Holly, dit nye cool yndlings spot at hænge ud. Holly sætter fokus på nærværet, forførelsen og inspirationen.

Holly samler og inkluderer alle, der besøger restauranten.

Det er stedet hvor kontrasterne mødes, det rå overfor det fine, og i en god blanding, tager vi det bedste for begge verdener, og danner den perfekte ramme til gode stunder med venner og familie.

På restaurant Holly kan du forvente en stemning der er personlig, hyggelig og med karakteristiske deltaljer, der kan få alle til at føle sig hjemme. På restaurant Holly kan du nyde frokost eller middag, en drink eller en snack. Hollys koncept er simpelt, lækkert og nemt og byder på social dining med små anretninger, hvor der er fokus på fisk og grønt. På den måde kommer I hinanden ved og skaber jeres egne hyggelige stunder.

Du finder Holly på Vesterbrogade nr. 149 i cool omgivelser, der byder på god stemning. Sid i spisebaren og nyd en drink, mens du overværer kokkene tryller i køkkenet, eller snup en plads på vores store terrasse, hvor du kan nyde solstrålerne og den gode atmosfære. Der er selvfølgelig også masser plads til jer indendørs, hvor vi har højt til loftet i mere end én forstand.

På vores store terrasse, som kan rumme 100 mennesker, er det naturligvis muligt at holde dit arrangement hos Holly, vi kan tilbyde en fuld oplevelse i omgivelser, dine gæster sent vil glemme, og med mad der er let, elegant og velsmagende.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holly – dit nye favoritspot.