Restaurant Vesterbro - En spisebar på Vesterbrogade

På den travle Vesterbrogade finder du en oase for design, lyd og god mad, hvor du kan læne dig tilbage og ånde ud. Her er der fokus på den høje kvalitet, på sæsonvarer og gode råvarer. 

5 stjerner i Berlingske
5/5

   – læs anmeldelsen her

Din nye go-to restaurant på Vesterbrogade

På de grå dage kan mad og drikke nydes i de smukt designede lokaler, og på solrige dage kan du nyde en drink i solens stråler på terrassen. Mød Holly din nye cool veninde, du finder hende som en restaurant på Vesterbrogade. Når du besøger Holly møder du et sted som er inspirerende, nærværende og forførende. Hendes mission er at samle og inkludere alle mennesker til hyggelige stunder i restauranten på Vesterbrogade.

Alle er velkommen hos Holly, en restaurant på Vesterbrogade, hvor det er kontrasterne, der slår tonen an – du møder det rå overfor det forfinede. Og sammen danner det, den bedste ramme fra begge verdener – en restaurant på Vesterbrogade, hvor alle kan føle sig godt tilpas, og et sted hvor man vil komme igen og igen, og nyde måltid efter måltid.

En original og unik restaurant på Vesterbro

Der findes et utal af spisesteder på Vesterbro, som alle hver især har noget godt at byde på og spæde til med til det københavnske byliv, men Holly gør det helt anderledes.

Her er der ikke fokus på at lave den samme ret igen og igen og servere de samme kedelige retter en efter en for gæsterne, men nærmere, at lade råvarerne og smagene tale for sig selv. Derfor har vi, hos Holly, også valgt, at det er råvarerne, der bestemmer.

Med sæsonvarer kan man ikke være sikret, at de holder i hverken halve eller hele år, derfor ændrer vores menukort sig med varerne, og vi lader hver enkelt råvare tale for sig selv.

Vi har dog et gennemgående tema for vores menukort på Vesterbrogade. Vi er nemlig svært begejstrede fisk og grøntsager, så disse er altid at finde på menuen. Så når du kigger forbi vores restaurant på Vesterbro, vil du kunne nyde frisk fisk i godt selskab med sprøde og friske grøntsager.

En lækker middag på restaurant på Vesterbro

Vores, som nævnt, skiftende menukort giver dig også mulighed for at smage nogle af de bedste specialiteter, vi har på lager. Du kan vælge at tage en femretters menu af kokkens valg, hvor vores kyndige kokke vil sammensætte en menu til dig, som vil få dine smagsløg til at danse til musikken fra højttalerne og skabe minder fra din aften hos Holly på Vesterbrogade.

Plads til det personlige

Som gæst på Holly eller anden restaurant på Vesterbrogade, vil du møde Vesterbros atmosfære. Og når du besøger Holly, restaurant på Vesterbrogade, er det ingen undtagelse. Der er plads til alle og det personlige. Der stræbes efter det hyggelige, personlige og med markante karakteristika som rå vægge, betongulve, et miks af materialer og masser af planter, kan du som gæst roligt føle dig hjemme på restauranten på Vesterbrogade – Holly.

Er du på udkig efter en middag på en restaurant på Vesterbrogade, så kan du med fordel besøge Holly, som inviterer dig og din venner og veninder ind til gode øjeblikke. Konceptet på Holly er nemt, lækkert og simpelt. Med en simpel servering af småretter, som inviterer til social dining, med fokus på fisk og det grønne. Som gæster kommer I altså hinanden ved, når I besøger den nye restaurant på Vesterbrogade, som emmer af god stemning i cool omgivelser.

Besøg Holly når som helst

Der er plads til mange mennesker på restauranten på Vesterbrogade. Særligt om sommeren blomstrer Holly op og kan tilbyde plads til 100 gæster på udendørsterrassen. Fyldt med glæde og god mad kan du nyde stemningen på den bedste restaurant på Vesterbrogade. Og leder du efter en restaurant på vesterbrogade, som skal huse dit næste event eller arrangement, så kan det selvfølgelig blive på terrassen på Holly i sommermånederne.

For til forskel for andre spisesteder på Vesterbro, så er Holly velsignet med en smuk og solrig terrasse, hvor du kan tage dine nærmeste eller dem, du vælger at besøge Holly med, med ud i solskinnet på Vesterbrogade. Det behøver ikke kun at være om sommeren, da solen opvarmer terrassen hele året rundt.

Vi har, hos Holly, også mulighed for at skabe rammerne for et virksomhedsevent eller andet firmaarrangement, som måtte indebære spisning i smukke omgivelser på Vesterbro med suveræn mad af høj kvalitet. Tag også dine forretningsforbindelser en tur med hen til restaurant Holly på Vesterbrogade, og så skal vi nok kredse om jer med gode retter og drikkevarer, der passer perfekt dertil.

Mere end bare en restaurant på Vesterbro

Når vi når ud på de senere timer og måske også de tidlige, så vil Holly forvandle sig fra at være en restaurant, som andre spiseteder på Vesterbro, til et suverænt sted på Vesterbro at tage en drink med en ven, veninde eller en forretningsforbindelse.

Vi har nemlig også en lang bar, hvor du kan kan få cocktails og kolde drikke i lange baner. Her er der plads til en snak med en bekendt, nydelse af samvær med én du holder af, eller måske en skål med en succesfuld date i vores omgivelser på Vesterbrogade.

Er du frisk på at få rystet kroppen lidt, så byder den store restaurant og mange kvadratmeter også op til en dans, hvor du kan svinge din partner rundt uden problemer. Derfor er Holly også et godt sted, hvis du vil have lov til at udfolde din aften på bedste vis efter en lækker middag i lækkert selskab på Vesterbro.

Find vej til Holly

Holly ligger på dit nye favoritspot, på Vesterbrogade, den lange hovedgade som snor sig fra Tivoli til Zoologisk Have i den anden ende. Du finder, nærmere bestemt, restauranten på Vesterbrogade 149. Her kan du nyde gode stunder i spisebaren og overvære synet af det åbne køkken, eller placere dig i en solstråle på terrassen med cocktails fra tap, der er nemlig mange muligheder, når du besøger restauranten på Vesterbrogade. 

Fra Frederiksberg Allé metrostation er der kun få minutters gang til Hollys oase på Vesterbrogade, og derfor kan du med fordel lade bilen stå derhjemme og tage metroen. Det kan nemlig være svært at finde en parkeringsplads blandt de mange spisesteder på Vesterbro.

Se også vores anbefalinger til restauranter i kødbyen