Din nye go-to restaurant på Vesterbrogade

Mød Holly din nye cool veninde, du finder hende som en restaurant på Vesterbrogade. Når du besøger Holly møder du et sted som er inspirerende, nærværende og forførende. Hendes mission er at samle og inkludere alle mennesker til hyggelige stunder i restauranten på Vesterbrogade.

Alle er velkommen hos Holly, en restaurant på Vesterbrogade, hvor det er kontrasterne, der slår tonen an – du møder det rå overfor det forfinede. Og sammen danner det, den bedste ramme fra begge verdener – en restaurant på Vesterbrogade, hvor alle kan føle sig godt tilpas, og et sted hvor man vil komme igen og igen, og nyde måltid efter måltid.

Plads til det personlige

Som gæst på Holly eller anden restaurant på Vesterbrogade, vil du møde Vesterbros atmosfære. Og når du besøger Holly, restaurant på Vesterbrogade, er det ingen undtagelse. Der er plads til alle og det personlige. Der stræbes efter det hyggelige, personlige og med markante karakteristika som rå vægge, betongulve, et miks af materialer og masser af planter, kan du som gæst roligt føle dig hjemme på restauranten på Vesterbrogade – Holly.

Er du på udgik efter en frokost eller middag på en restaurant på Vesterbrogade, så kan du med fordel besøge Holly, som inviterer dig og din venner og veninder ind til gode øjeblikke. Konceptet på Holly er nemt, lækkert og simpelt. Med en simpel servering af småretter, som inviterer til social dining, med fokus på fisk og det grønne. Som gæster kommer I altså hinanden ved, når I besøger den nye restaurant på Vesterbrogade, som emmer af god stemning i cool omgivelser.

Besøg Holly når som helst

Der er plads til mange mennesker på restauranten på Vesterbrogade. Særligt om sommeren blomstrer Holly op og kan tilbyde plads til 100 gæster på udendørsterrassen. Fyldt med glæde og god mad kan du nyde stemningen på den bedste restaurant på Vesterbrogade. Og leder du efter en restaurant på vesterbrogade, som skal huse dit næste event eller arrangement, så kan det selvfølgelige blive på terrassen på Holly i sommermånederne.

Find vej til Holly

Holly ligger på dit nye favoritspot, på Vesterbrogade, den lange hovedgade som snor sig fra Tivoli til Zoo i den anden ende. Du finder nærmer bestemt restauranten på Vesterbrogade 149. Her kan du nyde gode stunder i spisebaren og overvære synet af det åbne køkken, eller placere dig i en solstråle på terrassen med cocktails fra tap, der er nemlig mange muligheder når du besøger restauranten på Vesterbrogade. 

Åbningstider

Onsdag 15:30 – 23
køkken 17:30 – 21

Torsdag 15.30 – 00
køkken 17.30 – 21

Fredag – lørdag 11.30 – 01:
frokost 12 – 15 og aften 17.30 – 22

Kontakt os

Adresse

Vesterbrogade 149, København V

Følg med

Website af PK Medier