Holly - en bar på Vesterbro

Holly er din nye cool veninde. Stedet hvor du mødes om de lyserøde borde til en veltillavet frokost med familien, en friskkværnet kop kaffe med forretningsforbindelserne eller til mad, drinks og dans med vennerne. Uanset anledningen er alle velkommen hos Holly og vores restaurant og bar på Vesterbro

Tid til en cocktail - eller to?

Under de fritsvævende silkeblomster serverer vi ikke kun delevenlige retter baseret på sæsonens bedste råvarer – fisk og grønt. Holly er nemlig ikke bare en restaurant. Vi er i lige så høj grad en bar på Vesterbro og stedet du rammer, når lysten til velkomponerede drinks og cocktails melder sin ankomst.

Nyd en fyraftensdrink i baren, der snor sig gennem hele restauranten eller kom forbi til en cocktail – eller to – ud på de sene aftentimer. Vores dygtige bartendere har skabt et cocktailkort bestående af velkendte klassikere og nye fortolkninger, der med garanti også vil falde i din smag, når du besøger vores bar på Vesterbro. 

Nyd en bid mad på vores bar på Vesterbro

Besøger du vores bar på Vesterbro er det naturligvis også muligt at få stillet sulten med lidt snacks. Snacks som vores dygtige kokke i køkkenet har udviklet og kreeret.

På menuen finder du et stort udvalg af delevenlige appetizers baseret på fisk, grønt og kød. Og når sæsonen og humøret i køkkenet skifter, kan du være ret sikker på, at menuen gør det samme. Vi gør nemlig en stor dyd ud af altid at vælge friske råvarer i sæson, når vi serverer retter i social dining stil fra vores bar på Vesterbro.

Er sulten til mere end bare et par snacks og drinks, kan du med fordel rykke festlighederne fra vores bar på Vesterbro til vores stemningsfulde borde med kig ud til Vesterbrogade. Udvælg dine favoritter på menuen eller prøv vores 6-retters tastingmenu. En menu der byder på nøje udvalgte retter – og dermed giver rig mulighed for at komme vidt omkring på menukortet.

Kridt danseskoene og find dine bedste moves frem

Når mørket har lagt sig, tænder vi op for festlighederne på vores bar på Vesterbro og forvandler omgivelserne til det fedeste dansegulv. Fra DJ-pulten der er placeret under den store, funklende discokugle, inviterer vi udvalgte DJs til at spille aftenen ind, og dansegulvet varmt, med lækre toner.

Når du besøger Holly og vores bar på Vesterbro, kan du med andre ord godt begynde at kridte danseskoene og finde dine bedste moves frem. Vi lover nemlig at der kommer fart på, når musikken spiller, og vores gæster rammer dansegulvet.

Ses vi på vores bar på Vesterbro?

Lyder Holly som en bar på Vesterbro for dig? Så besøg os til en uformel og festlig stund i vores hyggelige og stemningsfulde lokaler. Både bus og metro er placeret lige i nærheden af vores hyggelige restaurant – og er du på cykel, er vi placeret i smørhullet mellem Frederiksberg og Valby.

Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor til en hyggelig og festlig aften med god mad, drinks og stemning i højsædet. Kunne du tænke dig at få en lille appetizer på, hvad du kan glæde dig til at opleve på vores bar på Vesterbro – så besøg vores Instagram og få et kig indenfor.

Åbningstider

Onsdag 15:30 – 23
køkken 17:30 – 21

Torsdag 15.30 – 00
køkken 17.30 – 21

Fredag – lørdag 11.30 – 01:
frokost 12 – 15 og aften 17.30 – 22

Kontakt os

Adresse

Vesterbrogade 149, København V

Følg med

Website af PK Medier