Bar på Vesterbro - Gå på opdagelse i vores sprudlende drinks​

Holly er din nye cool veninde. Stedet hvor du mødes om de lyserøde borde til en veltillavet sen frokost med familien, en friskkværnet kop kaffe med forretningsforbindelserne eller til mad, drinks og dans med vennerne. Uanset anledningen er alle velkommen hos Holly og vores restaurant og bar på Vesterbro. 

5 stjerner i Berlingske
5/5

   – læs anmeldelsen her

Tid til en cocktail - eller to?

Under de fritsvævende silkeblomster serverer vi ikke kun delevenlige retter baseret på sæsonens bedste råvarer – fisk og grønt. Holly er nemlig ikke bare en restaurant. Vi er i lige så høj grad en bar på Vesterbro og stedet du rammer, når lysten til velkomponerede drinks og cocktails melder sin ankomst.

Nyd en fyraftensdrink i baren, der snor sig gennem hele restauranten eller kom forbi til en cocktail – eller to – ud på de sene aftentimer. Vores dygtige bartendere har skabt et cocktailkort bestående af velkendte klassikere og nye fortolkninger, der med garanti også vil falde i din smag, når du besøger vores bar på Vesterbro. 

Vi kan også garantere kolde cocktails og drinks, som smager helt formidabelt, og parret med en af vores appetizers, giver det naturligvis god mening, at Holly bør være din go-to, når du skal have spændende drinks eller cocktails med mulighed for at tage en svingom med sidekammeraten.

Udover vores herlige menukort kan vi sikre dig for, at der er god og rummelig stemning, hvor man næsten ikke kan andet end at blive draget med. Kom og besøg vores hyggelige og skønne stemningsfulde bar på Vesterbro. Du vil helt sikkert få en mindeværdig oplevelse for både krop og sjæl.

Nyd en bid mad på vores bar på Vesterbro

Besøger du vores bar på Vesterbro er det naturligvis også muligt at få stillet sulten med lidt snacks. Snacks som vores dygtige kokke i køkkenet har udviklet og kreeret. Det er måltider, som vi er stolte af at servere for vores gæster, og du vil med sikkerhed kunne smage dig til det fantastiske gastronomiske håndværk bag.

På menuen finder du et stort udvalg af delevenlige appetizers baseret på fisk, grønt og kød. Og når sæsonen og humøret i køkkenet skifter, kan du være ret sikker på, at menuen gør det samme. Vi gør nemlig en stor dyd ud af altid at vælge friske råvarer i sæson, når vi serverer retter i social dining stil fra vores bar på Vesterbro.

Er sulten til mere end bare et par snacks og drinks, kan du med fordel rykke festlighederne fra vores bar på Vesterbro til vores stemningsfulde borde med kig ud til Vesterbrogade. Udvælg dine favoritter på menuen eller prøv vores 6-retters tastingmenu. En menu der byder på nøje udvalgte retter – og dermed giver rig mulighed for at komme vidt omkring på menukortet.

Kridt danseskoene og find dine bedste moves frem ​

Når mørket har lagt sig, tænder vi op for festlighederne på vores bar på Vesterbro og forvandler omgivelserne til det fedeste dansegulv. Fra DJ-pulten der er placeret under den store, funklende discokugle, inviterer vi udvalgte DJs til at spille aftenen ind, og dansegulvet varmt, med lækre toner.

Når du besøger Holly og vores bar på Vesterbro, kan du med andre ord godt begynde at kridte danseskoene og finde dine bedste moves frem. Vi lover nemlig at der kommer fart på, når musikken spiller, og vores gæster rammer dansegulvet.

Så hvis du kan mærke, at fødderne trænger til at danse til en hyggelig svingom, hvis fødder eller skoene savner at danse i diskokuglens funklende aftentimer. Du kan godt glæde dig til at besøge os hos Holly, hvor alle slags dansetrin er velkomne.

Inspiration til din næste bar oplevelse på Vesterbro

Mangler du inspiration til, hvilke af vores drinks ellere cocktails du skal gå på opdagelse i, kan du med fordel udforske vores menukort, som rummer både klassiske og nytænkende drikkevarer, som smager af et strejf af himlen. Hos Holly kan du eksempelvis få kaffe på mange måder, hvad end det er som almindelig espresso eller som espresso martini. 

Hvis du udforsker vores drikkekort nærmere, ser du på samme måde, at vi har forskellige cocktails som vores særlige “Holly” cocktail, hvor du drømmer dig væk i hindbær aromaer. En cocktail vi kan anbefale til alle. Prøv vores friske drinks med forskellige frugter – den perfekte afslutning på en hård dag.

Vin oplevelser på Holly

På vores drikkekort finder du vores store sortiment af forskellige muligheder, som vores bar på Vesterbro serverer. Det gælder både champagne, hvor vi byder på forskellige franske vine. Har du fortjent en Pet Nat, har vi igen flere forskellige slags, hvor én har ligget under vandet i -292 meter, og hvor flasken er en oplevelse i sig selv. 

Vi byder naturligvis også på forskellige typer af hvidvin i forskellige prisklasser, så der er til enhver smag. Hvis slutningen af dagen kalder på et godt glas rødvin, rosé, orange eller en sød vin, er det også en mulighed at blive fortryllet af de smagsindtryk, disse byder på.  

Besøger du vores bar på Vesterbro og skal have noget uden alkohol, er der naturligvis også mulighed for det. Vi serverer lækker frisk juice og kolde drikke, som sodavand, ginger ale eller hyldeblomst.

Ses vi på vores bar på Vesterbro? ​

Lyder Holly som en bar på Vesterbro for dig? Så besøg os til en uformel og festlig stund i vores hyggelige og stemningsfulde lokaler. Både bus og metro er placeret lige i nærheden af vores hyggelige restaurant – og er du på cykel, er vi placeret i smørhullet mellem Frederiksberg og Valby.

Her er der plads til gode stunder med både familie, venner eller kæresten. Så brug en skøn aften til middag hos os under blomsterne og med skøn stemning blandt både gæster og personale. Forsøg dig med vores forskellige herligheder på menukortet, hvad end I er til mad eller cocktails, så finder I det hele på Holly.

Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor til en hyggelig og festlig aften med god mad, drinks og stemning i højsædet. Kunne du tænke dig at få en lille appetizer på, hvad du kan glæde dig til at opleve på vores bar på Vesterbro – så besøg vores Instagram og få et kig indenfor.

Se også vores anbefalinger til restauranter i kødbyen

Åbningstider

Onsdag 15.30 – 23
køkken 17.30 – 21

Torsdag 15.30 – 00
køkken 17.30 – 21

Fredag – lørdag 15.30 – 01
køkken 17.30 – 21.30

Kontakt os

Adresse

Vesterbrogade 149, København V

Følg med

Website af PK Medier